Aquastore - Ballast Boys Oy

Tapiontori 1, Tapiolan keskustorni

02100 Espoo

© 2019 Aquastore. 

Aquastore tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, kuinka käytämme ja suojelemme kaikkia henkilötietoja, joita keräämme käyttäessäsi verkkosivustoamme. Tietosuojakäytäntöä sovelletaan, kun käytät verkkosivujamme. Lue tämä käytäntö huolellisesti.

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että yksityisyytesi suojataan. Jos keräämme tai pyydämme sinua antamaan tiettyjä tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa käyttäessäsi tätä verkkosivua, voit olla varma, että tietoja käytetään ainoastaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Saatamme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä päivittämällä tämän sivun. Tarkista tämä sivu aika ajoin, jotta varmistat, että olet tyytyväinen tietosuojakäytäntömme mahdollisiin muutoksiin, ja jotta voit jatkaa verkkosivustomme käyttöä muutosten jälkeen. Tämä tietosuojakäytäntö on päivitetty viimeksi 25. toukokuuta 2018.

Kuka kerää tietoja?

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Aquastore, josta lisätietoja täältä: https://www.aquastore.fi. Näin ollen tässä tietosuojakäytännössä ”me” tai ”meille” tarkoittaa Aquastorea. Aquastore on rekisterinpitäjä. Keräämme ja käytämme tiettyjä sinua koskevia tietoja.

Mitä sinua koskevia tietoja keräämme?

Keräämme tietoja sinusta, kun vierailet sivustollamme ja täytät lomakkeita:

  • Nimesi

  • Yhteystietosi, kuten sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi

  • Yritystietosi

  • Mieltymyksesi ja kiinnostuksen kohteesi

  • Verkkosivustojen käyttötiedot kerätään käyttämällä evästeitä (lisätietoja evästeistä kerrotaan alla).

Mihin käytämme tietojasi?

Tarvitsemme näitä tietoja ymmärtääksemme paremmin tarpeitasi ja tarjotaksemme sinulle sinua kiinnostavia tuotteita ja palveluja.

Tavallisesti keräämme tiedot ja käytämme niitä seuraavista syistä:

  • Sisäisen rekisterimme ylläpitämiseen ja verkkosivujemme käytön analysointiin

  • Verkkosivujemme, tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen

  • Lähettääksemme mainossähköpostiviestejä uusista tuotteista, erityistarjouksista tai muista tiedoista, joista saatat olla kiinnostunut käyttäen antamaasi sähköpostiosoitetta

  • Verkkosivujemme mukauttamiseen kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti

  • Oikeutettuja etujamme koskeviin tarkoituksiin mutta vain siinä tapauksessa, etteivät ne ole kiinnostuksenkohteidesi, oikeuksiesi tai vapauksiesi vastaisia.

Missä tietoja säilytetään?

Tietoja säilytetään toimitiloissamme, turvallisilla palvelimilla, palveluntarjoajilla (esim. Googlen pilvipalvelussa) sekä mahdollisesti edustajiemme ja asiamiehiemme toimitiloissa kuten kuvattu tässä tietosuojakäytännössä.

Kenelle saatamme luovuttaa tietoja?

Emme jaa tietojasi kumppaneillemme ilman erillistä suostumustasi. Tapauskohtaisesti saatamme joutua jakamaan joitakin ylläolevista tietoluokista toisille osapuolille, kuten ammatillisille neuvonantajille tai ulkopuolisille alihankkijoille. Tietojen vastaanottajalla on salassapitovelvollisuus. Saatamme joutua jakamaan joitakin henkilötietoja noudattaaksemme lakia.

Kuinka kauan säilytämme tietoja?

Emme säilytä tietoja pidempään kuin on välttämätöntä niiden käsittelytarkoitusten kannalta. Säilytyksen ajanjakso riippuu kyseessä olevien tietojen luonteesta ja tarkoituksista, joita varten niitä käsitellään. Säilytämme tietoja vain kohtuullisen ajan, ottaen huomioon mahdollisten vaatimusten vanhentumisajat, jonka jälkeen tiedot tuhotaan.

 

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että henkilötietosi ovat turvassa ja olemme ottaneet käyttöön turvatoimenpiteitä sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Säilyttääksemme henkilötietojesi eheyden ja estääksemme tietojen menettämisen tai luvattoman käytön tai luovuttamisen, olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt suojataksemme ja turvataksemme verkossa keräämämme tiedot ja suojataksemme ne menetykseltä, väärinkäytöltä ja valtuuttamattomilta muutoksilta ja tuhoutumiselta.

Vain valtuutetuilla työntekijöillämme ja tietoja puolestamme käsittelevillä palveluntarjoajien työntekijöillä on pääsy henkilötietoihisi. Työntekijöidemme, joilla on pääsy henkilötietoihisi, on noudatettava tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjämme. Lisäksi kaikkiin henkilötietojen käsittelijöinä toimiviin kolmansien osapuolten palveluntarjoajiin kohdistuu sopimusvelvoitteita, jotta voidaan varmistaa, että käytössä on riittävät suojaustoimenpiteet ja että henkilötietojasi käsitellään vain meidän antamiemme ohjeiden mukaisesti.

Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä verkkosivujemme analysoimiseen, mukauttamiseen ja parantamiseen.

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa tulla tallennetuksi tietokoneesi kiintolevylle. Kun olet antanut tähän suostumuksesi, tiedosto tallennetaan, ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä sekä kertoo sinulle, milloin vierailet verkkosivustolla. Evästeet sallivat verkkosovellusten reagoimisen sinuun yksilönä. Verkkosovellus voi mukauttaa toimintojaan tarpeittesi ja mieltymystesi perusteella keräämällä tietoja ja muistamalla mieltymyksiäsi koskevia tietoja.

Käytämme käyttämiesi sivujen tunnistamiseen verkkoliikenteen lokitietoevästeitä. Tämä auttaa meitä analysoimaan sivujen verkkoliikennetietoja ja parantamaan sivustoamme mukauttaaksemme sitä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analysointitarkoituksiin, jonka jälkeen tiedot poistetaan järjestelmästä.

Yleisesti ottaen evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston, sillä ne antavat meille mahdollisuuden seurata, mitkä sivut on sinusta mielenkiintoisia ja mitkä eivät. Eväste ei millään tavoin anna meille pääsyä tietokoneellesi tai anna sinusta muita tietoja kuin ne, jotka haluat meille antaa. Voit hyväksyä evästeiden käytön tai kieltää sen. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muuttaa selainasetuksiasi niin, että voit halutessasi poistaa evästeet käytöstä. Tämä voi estää sinua hyödyntämästä verkkosivua täysimääräisesti.

Saatamme myös kerätä lisätietoja verkkosivujemme käytöstäsi lokitiedostojen ja muiden teknologioiden avulla. Näitä ovat muun muassa: verkkotunnuksesi, selaimesi ja käyttöjärjestelmäsi tyyppi, tarkastelemasi verkkosivut, napsautuksesi, IP-osoitteesi, aikaleimat ja verkkosivuillamme viettämäsi aika, ohjaava URL-osoite tai verkkosivu, josta saavuit verkkosivuillemme, sijaintitietosi ja kielivalintasi sekä mobiililaitteesi tunnus, nimi ja malli. Saatamme yhdistää nämä tiedot muihin sinusta keräämiimme tietoihin tai tietoihin, jotka olet meille antanut, mukaan luettuna soveltuvin osin käyttäjänimesi, nimesi ja muut henkilötiedot.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimessasi. Kuitenkin joissakin tapauksissa jotkut verkkosivujemme ominaisuuksista eivät tällöin saata toimia oikein.

Linkit muille verkkosivustoille

Sivustomme saattavat sisältää linkkejä toisille sivustoille, joihin ei sovelleta tätä tietosuojakäytäntöä vaan niiden toimintaa ohjaavat sivujen omat tietosuojakäytännöt. Kun olet poistunut verkkosivuiltamme näiden linkkien avulla, huomaa, etteivät muut vierailemasi verkkosivut ole hallinnassamme. Emme ole vastuussa minkään tietojen suojaamisesta tai tietosuojasta vieraillessasi kyseisillä verkkosivuilla ja antaessasi niille tietoja.

Henkilötietojesi hallinta ja oikaiseminen

Voit rajoittaa henkilötietojesi keräämistä ja käyttöä seuraavilla tavoilla:

Aina kun sinua pyydetään täyttämään lomake verkkosivuillamme, voit ilmoittaa valintaruutuvalinnalla, haluatko tietoja käytettävän suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos olet aiemmin suostunut siihen, että henkilötietojasi käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin, voit myös lopettaa tämäntyyppisen markkinointiviestinnän vastaanottamisen noudattamalla sähköpostiviestissä annettuja ohjeita. Voit muuttaa asetuksiasi, poistaa evästeet käytöstä ja peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Jos haluat tehdä niin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen frank@aquastore.fi.

Voit pyytää meitä kertomaan, mitä tietoja olemme keränneet sinusta paikallisten tietosuojalakien mukaisesti. Jos haluat kopion näistä tiedoista, kirjoita sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: frank@aquastore.fi.

Jos keräämämme henkilötietosi ovat sinusta virheellisiä tai puutteellisia, kirjoita meille tai lähetä meille sähköpostia mahdollisimman pian yllä mainittuun osoitteeseen. Korjaamme virheelliset tiedot viipymättä.

Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan joitakin käsittelemiämme tietoja (”oikeus tulla unohdetuksi”) tietyissä olosuhteissa. Annamme sinulle lisätietoja oikeudestasi tulla unohdetuksi, jos lähetät meille sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: frank@aquastore.fi.

Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä?

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme tai sinua koskevista tiedoistamme, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen frank@aquastore.fi. Jos emme pysty ratkaisemaan kyselyäsi tai ongelmaasi, saat lisätietoja oikeuksistasi ja virallisen valituksen tekemisestä ottamalla yhteys valvontaviranomaiseen Suomessa.